Mayday Friday

11.05.2009 11:08

 

A je to tu! Netrpělivě očekávané pokračování party Mayday Friday se odehraje jak jinak než v pátek 15. května v pražském prostoru Abaton. Toto již třetí pokračování nese podtitul Jungletekk edition. A jelikož je pro nás trojka symbolické číslo – ne nadarmo se říká „do třetice všeho dobrého“, obsadili jsme lineup velmi oblíbenými umělci z celé evropy. Představme si nyní obsazení všech tří stageí...

Stage one:
Úplně poprvé zde v Praze zahraje Junglistic Sista Shroombab (High Tension, Urban Takeover) - rakouská djka a producentka neobyčejných kvalit, jejíž tracky a mixy jsou navždy zapsány do povědomí všech milovníků dnb. Kvalitu polské drumandbassové scény jistě obhájí djane Push (Absurd Squad, Lazy Bitches) a o německý raggajungleový diktát se postará Mighty Melody (Ulan Bator, Séance de Danse)završujíce tak první trojici headlinerů. O faktu, že Čechy a Slovensko jsou velmi bohaté na talentované a schopné DJe, nás přesvědčí guru slovenského Spiral.sk dj Kubo, Anus z Basetix unity, Gasr a Pyshtone (Massive Elementz) a v neposlední řadě také hvězda předchozí party - dj Idiot (Drum Technology, MadBeatWorx).

Stage two:
Druhá stage učaruje spíše milovníkům tvrdších a rovnějších záležitostí. Vystoupí zde skvělá djka z rakouska, členka soundu GrooveBagash – Miss Shina, která je známá svou neotřelou selekcí a osobitým stylem. V těsném závěsu francouzký “mašinki maniak” Suburbass (LDAC, W.A.R., Astrofonik). Dále též francouzští rodáci Zoubouler (Nico – Torture Mental) a Kromar (K-Ta sound), Dj Alert z Fatal Noise, djky Kan-Jacca s netradičním jungletekk setem a Miss Tofee – obě pod křídly Mad Beat Worx. Třešničkou na dortu bude dj Chemik ze systému DWC, který celou party podpoří svým “nemalým zvukovým arzenálem”.

Stage three:
V porovnání s ostatními tempem spíše pohodová a relaxační. Zaposlouchat se budete moci do různých odrůd breakbeatu, electra a houseu. Pozici hlavního jockeye k Vašemu odpočinku a načerpání nových sil obsadil skvělý francouz Gimmeapill se svým novým minimal electrotech setem. Doplní jej dj Electrom, skvělí šoumeni Natural Born Shampoos (Alert a Revize), Dave (LXR) tentokráte za breakový projekt Substance-D a Eddrum z Neurokyme. Dále pak nepříliš známý ale přesto kvalitní dj Yellow (Mad Beat Worx) či dj Ketan se svou vokalistkou K3N z Ruska.

Sety či tracky většiny DJs si můžete nebo budete moci poslechnout v playeru na naší homepage.

Celkový lineup je doplněn o skvělou ostravskou vokalistku Lobotomii z tamní notoricky známé dnb crew Redrum, kovové tóny příčné flétny z dílny “Mr.” Flautistara a vizualizací jak jinak než od Menuraka & Efikse z MXVisualstation ve spolupraci s Mad Beat Worx. Na třetí stagei navíc rozbalí svou breakdance show členové MHD crew z Benešova.

Pro jiné než taneční vyžití, Vám bude k dispozici vaporizace a stánek Growshopu s kuřáckými potřebami, Space bar a nově i vinylshop (Mad Beat Worx + LXRecords). Samozřejmostí bude stánek s různým oblečením a také sleva na taxi Speed Cars z Abatonu domů oproti pásce ze vstupu.

Party bude za příznivých podmínek přenášena v přímém přenosu na internet a shlédnout ji budete moci na webu www.deeptrip.tv

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.